Benvingut
 Benvingut
  

Busqueu un apartament o una casa a Barcelona, ​​els trobo per a vosaltres!

"El vostre personal shopper de béns arrels a Barcelona."

- Maxime Bosch y Palmer

Vous Si vostè està buscant un immoble a Barcelona, l’ajudaré i assessoraré a trobar el pis o la casa que encaixi dins de les seves preferències i/o exigències.  El coneixement de la ciutat de Barcelona i dels diferents barris que la formen em permet escollir exclusivament els immobles que compleixin els requisits desitjats per vostè.


El meu mètode en 4 passos

Maxime BOSCH Y PALMER
  Fr +33 (0) 6 25 93 16 19 
  Es +34 (0) 6 17 56 48 06 
maximeboschypalmer@gmail.com

Reduiré el camp de cerca i concretaré les visites per a que vostè no es preocupi de res més que visitar els immobles escollits. L’aconsellaré al llarg de tot el procés de compra, seré el seu únic interlocutor per a representar de la manera més fidel possible els seus interessos fins arribar a l’acte de compraventa de l’immoble.

COL·LABORACIÓ

Parlarem de les seves expectatives, del pressupost i definirem conjuntament les característiques prioritàries del projecte de compra de l’immoble.

RECERCA

Cerco i selecciono diversos anuncis de vivendes que encaixin amb les seves prioritats. Realitzo les visites presencials i, a continuació, els hi comunico si la vivenda compleix els requisits.

VISITE

En cas de trobar més d’un immoble que reuneixi les característiques demandades, planificaré visites en funció de la seva disponibilitat.

ACHAT

Realitzarem una oferta, i si aquesta és acceptada, enhorabona!  Recompilarem tota la documentació necessària per a facilitar-vos els tràmits de compraventa.


NOTÍCIES - Símbol de Barcelona

La historyaria de la flOR modernistA.

La rose de Barcelone, la fleur moderniste ou encore panot de flor en catalan, s’est convertie durant ces dernières années comme l’un des symboles de la ville de Barcelone. 

par Elisa Casson dans Equinox

Site créé avec Wizinet.fr, la solution Française pour votre site Internet professionnel